AFSPRAKEN MAKEN

Is uw wens om nieuwe klanten te werven en uw omzet te vergroten?

Het maken van gekwalificeerd afspraken is een essentieel element voor de ontwikkeling van uw omzet. Boven alles is het maken van afspraken zeer belangrijk voor ondernemingen die hun omzet willen verhogen, het maken van afspraken betekent tevens uw klantportefeuille vergroten, wat dus direct positieve gevolgen heeft op uw merknaam en reputatie.

DP Services Contact Center is een callcenter die campagnes weet aan te sturen en uit te stippelen dat passend zijn aan uw behoeften, en dit allemaal dankzij onze Telemarketeer die gespecialiseerd zijn in het maken van B2B en B2C afspraken. Wij stellen tot uw beschikking onze kennis en expertise in de ontdekking van nieuwe prospects voor uw verkooppersoneel. Ons team zal speciaal opgeleid worden in uw materie, uw filosofie, uw producten en diensten en zal beschikken over een persoonlijk benadering.

Het outsourcen van uw telemarketing is de oplossing dat DP Services Contact Center aanbiedt om uw omzet te verhogen en in de zelfde tijd uw kosten te reduceren.

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!