CALLCENTER DIENSTEN

Maak kennis met de callcenter diensten van DP Services Contact Center. Onze dienstverlening is gericht op het bedrijfsaspect klantcontact. Onze missie is om de bereikbaarheid en het contact te optimaliseren voor onze opdrachtgevers. Wij maken daarbij gebruik van verschillende callcenter middelen om het proces goedkoper en effectiever te maken mét behoud van kwaliteit.

 

Onze dienstverlening is primair op te delen in inbound en outbound klantcontact. Wij zijn bekend en ervaren met de verschillende contactkanalen zoals telefonie, e-mail, chat en social media. Ons geavanceerde communicatieplatform biedt daarvoor alle mogelijkheden en kan uitstekend geïntegreerd worden binnen uw bestaande infrastructuur.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van klantcontact zetten wij altijd volledig in om het maximale te behalen voor onze klanten. Dit gaat altijd gepaard met een hoge mate van serviceverlening waarbij we uitvoerig stil staan bij de unieke behoeften van uw bedrijf.

Wij leveren onze diensten op afstand, vanaf een offshore locatie, in het bruisende Tanger Marokko. Door de lagere kosten zijn we in staat om onze opdrachtgevers structurele kostenreducties te bieden ten opzichte van vergelijkbare aanbieders in Nederland. Daar plukt u dus uiteindelijk de vruchten van. Wij werken daarbij met personeel dat in Nederland of Belgie is geboren en getogen. Onze mensen zijn dus uitstekend op de hoogte van de Nederlandse en Belgische belevingswereld en spreken perfect de Nederlandse taal.

 

 

Kortom, bij DP Services Contact Center bent u verzekerd van een volledig optimale telefonische bereikbaarheid.

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!