OVER ONS

DP Services Contact Center is een dynamische organisatie met een proactieve en professionele aanpak.

We leven in een wereld waarin fysieke grenzen door technologie steeds minder bepalend zijn. Met zijn offshore callcenter gevestigd in Marokko, heeft DP Services Contact Center zich ten doel gesteld om een erkend leider te worden in het aanbieden van kwalitatief klantcontact. DP Services Contact Center staat hierin voorop met een professioneel aanbod van outsourcing en multi language services.

Met DP Services Contact Center heeft u een ervaren partij aan uw zijde die deskundig is in het inrichten en aansturen van kosteneffectieve offshore callcenter outsourcing operations.

Ontdek effectieve klantcontactoplossingen met DP Services Contact Center. Vanuit het bruisende Tanger, Marokko, bieden wij concrete services. Onze offshore/nearshore locatie zorgt voor stevige kostenreducties voor opdrachtgevers in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Spanje. Ons Nederlandstalig personeel, geworven uit Nederland en België, waarborgt niet alleen taalvermogen maar ook diepgaande kennis van de Nederlandse en Vlaamse belevingswereld. Kies voor DP Services en ga verder dan klantcontact

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!