OVER ONS

DP Services Contact Center is een dynamische organisatie met een proactieve en professionele aanpak.

We leven in een wereld waarin fysieke grenzen door technologie steeds minder bepalend zijn. Met zijn offshore callcenter gevestigd in Marokko, heeft DP Services Contact Center zich ten doel gesteld om een erkend leider te worden in het aanbieden van kwalitatief klantcontact. DP Services Contact Center staat hierin voorop met een professioneel aanbod van outsourcing en multi language services.

Met DP Services Contact Center heeft u een ervaren partij aan uw zijde die deskundig is in het inrichten en aansturen van kosteneffectieve offshore callcenter outsourcing operations.

Concreet bieden wij onze opdrachtgevers effectieve klantcontact oplossingen. Dit doen wij vanuit onze callcenter in het bruisende Tanger Marokko. Door onze offshore / nearshore locatie bieden wij onze opdrachtgevers in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Spanje stevige kostenreducties. Wij werken daarbij wat betreft de Nederlandstalige markt uitsluitend met personeel dat geworven wordt uit Nederland en België. Hiermee waarborgen wij niet alleen het taalvermogen van onze medewerkers maar ook de kennis en inzichten in de Nederlandse en Vlaamse belevingswereld.

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!