EMAIL, CHAT EN SOCIAL MEDIA

Wanneer klanten of prospects vragen hebben over uw producten, diensten, of ondersteuning nodig hebben, geven velen van hen de voorkeur aan een persoonlijk telefoontje.
Anderen prefereren de voorkeur aan e-mailcommunicatie, waardoor ze binnen een bepaalde tijd een reactie verwachten. De komst van het Chat-kanaal geeft aan een derde groep de mogelijkheid om onmiddellijke antwoorden te verkrijgen zonder een telefoontje te hoeven plegen. 

Een onmiddellijk respons is hier dan ook cruciaal voor het verhogen en garanderen van de klanttevredenheid. 

Snel reageren op potentiële klanten zorgt er tevens voor dat de sales op uw website verhogen, en het aantal verlaten winkelwagentjes reduceren. 

 

 

DP Services Contact Center zet zich in om u een ‘‘Live Chat- & E-mail’’ ondersteuning te bieden om uw klanten; snel, vriendelijk, adequaat en professioneel te woord te staan. 

Door Chat en E-mail van uw website uit te besteden aan DP Services Contact Center, garanderen wij u een hoog niveau van klantenservice-ondersteuning en interacties die de ervaring van uw klanten verhoogt. 

Voordelen van het uitbesteden aan DP Services Contact center: 

 • Maak direct gebruik van de beschikbare expertise van ons ervaren medewerkers om uw klanten persoonlijke service en bijstand te verlenen die zij verdienen. 
 • Vermijd hoge investeringen aan infrastructuur en personeel die nodig zijn om een klantenservice op te zetten. 
 • Het gemak over de beschikking van meerdere kanalen die de voorkeur genieten van uw klanten. 
 • Verhoog de klanttevredenheid door een klantenservice 24/7 beschikbaar en toegankelijk te stellen voor uw klanten. 
 • Stel uw klanten en prospects gerust door een meer vriendelijk en professioneel klantenservice aan te bieden. 
 • Verbeter de tevredenheid van uw prospects door op tijd en adequaat te reageren. 
 • Verhoog uw omzet en boost uw e-reputatie op door een goed indruk achter te laten. 

  

U vertrouwt uw klanten toe aan DP Services Contact Center.  

Sociale Media is The Place To Be om uw zichtbaarheid en uitwisseling met uw klanten en prospects te vergroten. Sociale Media bevat tevens een schat aan informatie voor een merk, meningen, opmerkingen, kritiek en interacties van consumenten. Een verborgen schat voor een bedrijf als het goed wordt benut. 

Het goed beheren van de aanwezigheid van uw merk of bedrijf op Social Media is essentieel van belang. DP Services Contact Center en zijn meertalige teams ondersteunen u hierin voor een effectief klantervaring-strategie. 

 • Een beroep doen op de diensten van DP Services Contact Center geeft u de mogelijkheid om nieuwe doelgroepen van online zeer actieve consumenten aan te trekken.
 • Indien gewenst analyseren wij voor u tevens de interacties van uw doelgroep via verschillende Sociale Media platformen. 
 • Wij kunnen tevens de activiteiten en acties van uw concurrenten op Sociale Media voor u volgen en in kaart brengen. 
 • Wij communiceren met uw klanten om ze te behouden en de nodige klantenservice ondersteuning te bieden. 

 

Een goed beheer van uw klantcontact zorgt voor een correct en vloeiend verloop van uw project. Dankzij DP Services Contact Center staan onze Social Media experts 24/7 klaar om met uw klanten te woord te staan. 

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!