ONZE MIDDELEN

DP Services Contact Center beschikt over volledig uitgeruste contact- callcenter op offshore locatie in Tanger Marokko. Het betreft hierbij state of the art multichannel inbound en outbound omgeving.

Wij onderkennen het belang van een gestroomlijnde en uiterst consistente dienstverlening. Daarom investeren wij continu in verschillende technische middelen om de realtime (telefonische) activiteiten te laten geschieden op het niveau dat u gewend bent. Daarbij zijn wij in eerste instantie afhankelijk van de infrastructuur in Marokko en in tweede instantie van de bewuste keuzes en investeringen die wij hebben gemaakt in dure en kwalitatieve IT-oplossingen.

Marokko heeft een volwassen telecom-infrastructuur waarbij het landelijk netwerk geheel gebaseerd is op glasvezel (ruim 9000 km bekabeling). Er zijn in totaal 8 onderzeese backbone verbindingen naar de gehele wereld en twee satellietstations. In samenwerking met Alcatel is onlangs een nieuwe onderzeese 320 gigabit/s verbinding van Asilah (nabij Tanger) naar Marseille (Frankrijk) gerealiseerd.
DP Services Contact Center bevindt zich onder andere in een speciale offshore zone met extra hoogwaardige verbindingen. Momenteel zijn er in Marokko al meer dan 250 offshore callcenters en talloze BPO-providers actief waarbij onder andere ruim 30.000 agents dagelijks klanten te woord staan uit Frankrijk, Spanje, Engeland en de VS. Marokko heeft zich op IT gebied reeds bewezen als een land dat op internationaal niveau meedingt. Het is daarom dan ook niet vreemd dat Marokko momenteel de primaire offshore bestemming is van Frankrijk.

DP Services Contact Center beschikt op locatie over een modern kantoor met ICT-apparatuur van o.a Dell en Cisco. Alle dataverkeer verloopt via leased lines (glasvezel) en kan eventueel middels VPN 128 bits encryptie versleuteld en getunneld worden van en naar Nederland. Er staat bovendien altijd een onafhankeljke datalijn tot onze beschikking ter complemetatie en backup van de glasvezelverbinding. Kritische systemen zijn daarnaast ondergebracht in verschillende datacenters in Nederland.
Technische continuïteit is de basisvoorwaarde van onze onderneming. Het is dan ook daarom dat alle voorzorg is genomen in de waarborging hiervan.

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!