Waarom Marokko het Ideale Outsourcingparadijs is voor Callcenters

De voordelen van Callcenter Outsourcing naar Marokko 

Marokko is een enorm populair land voor het outsourcen van callcenter werk. Waarom? Wat zijn de voordelen van callcenter outsourcing naar Marokko precies?  

 

Het kostenplaatje 

Het kostenplaatje is voor u een stuk voordeliger. Simpelweg omdat de kosten in Marokko lager zijn. En dat terwijl u niet hoeft in te leveren op kwaliteit. DP Services Contact Center werkt namelijk alleen met ervaren personeel uit Nederland/ België. U krijgt dus dezelfde kwaliteit, tegen een lagere prijs. 

 

Focus op uw core business 

Callcenter activiteiten vergen intensieve aandacht voor het handhaven van goede kwaliteiten. Aandacht die u beter kunt gebruiken voor uw core business. Door de callcenter activiteiten uit handen te geven aan een gespecialiseerd bedrijf, heeft u uw handen vrij om te focussen op wat voor u belangrijk is.

 

Kennis en ervaring 

Bij callcenter outsourcing naar Marokko kiest u voor een gespecialiseerd contact center. De focus bij dit bedrijf ligt volledig op callcenter en klantenservice. Zo profiteert u van ruime kennis, ervaring en expertise. Zonder dat u hier zelf in hoeft te investeren. Hier helpen wij u graag.

 

Nederlands

In Marokko wonen veel Nederlanders en Belgen. Met en zonder Marokkaanse roots. Iedereen komt hier om andere redenen. Of het nu voor familie is, voor het lekkere weer, omdat ze terug willen naar hun vaderland, of simpelweg om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Ze hebben één ding gemeen: Ze spreken vloeiend Nederlands/ Vlaams en kennen Nederland of België goed. Inclusief de Nederlandse/ Belgische cultuur. Dat maakt het makkelijk voor callcenters om goed personeel te vinden in Marokko. Zo lijkt het voor uw klanten of ze gewoon een telefonist uit Nederland/ België aan de lijn hebben. En dat komt het klantvertrouwen in uw organisatie ten goede. 

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!