CALLCENTER

DP Services Contact Center benadert telefonisch zowel consumenten (B2C) alsook bedrijven (B2B). Dit kan gaan om marktonderzoek maar ook om direct sales, het genereren van kansrijke leads, retentie of het maken van sales afspraken.

 

Wij bieden u een schaalbare oplossing die perfect afgestemd kan worden op uw huidige en toekomstige behoefte. U profiteert daarbij van onze geavanceerde contact center infrastructuur en ervaren personeel. Daarnaast bieden wij onze diensten 30% tot 50% goedkoper aan dan vergelijkbare aanbieders in Nederland of Belgie. Dit komt omdat wij werken vanuit een offshore locatie in Marokko met Nederlandstalig personeel.

Lees hieronder meer over onze specifieke oplossingen:

ONZE DIENSTEN

Callcenter Services

Wat is een callcenter? Voor bedrijven die een grote klantengroep bedienen is een optimale klantenservice van groot belang. Klanten zijn daarbij gewend geraakt om via verschillende kanalen contact op te nemen met bedrijven en organisaties. Afhankelijk van de situatie en voorkeur van de klant kan het contact plaatsvinden via telefoon, e-mail, chat, social media.
Bent u op zoek naar een tijdelijke capaciteitsverhoging of een vaste partner in uw klantcontact? In beide gevallen is DP Services Contact Center een geschikte partner voor de optimale afhandeling van uw klantcontact.

 

Binnen een klantenservice komen verschillende zaken samen. Belangrijk daarbij is de snelheid van de afhandeling van de klantvragen op bevredigende wijze. Dit is verschillend per contactmedium. Dit vraagt om een doordachte inrichting op vlak van de inzet van medewerkers en middelen. Wij zijn daarbij altijd op zoek naar de optimale balans en kosteneffectiviteit. Door onze nearshore / offshore locatie ten opzichte van Nederland en België zijn we in staat om u een structurele kostenreductie te bieden tegen dezelfde inzet van personeel en middelen.

Ons personeel heeft langdurig ervaring met klantcontact en is geselecteerd en getraind op basis van de juiste competenties. Om de kwaliteit hoog te houden, werken we bovendien met vaste kwaliteitssystemen.

 

Bij het outsourcen van uw klantenservice aan DP Services Contact Center profiteer u optimaal van onze investeringen in personeel, processen en middelen.

Bij outsourcing vormen wij een verlengstuk van uw organisatie. Dit betekent dat wij ons verdiepen en gebruiken maken van uw bedrijfssystemen, werkinstructies en bestaand bedrijfsproces. Ook wordt er veel ingezet om de medewerkers het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk onderdeel zijn van uw organisatie. Het doel is een positieve uitstraling richting uw klanten en enthousiasme jegens uw bedrijf.

Wat is Callcenter Helpdesk ? De Servicedesk / Helpdesk is de spil binnen vele IT-afdelingen. Wij voorzien in facilitaire servicedesk oplossingen die gericht zijn op kostenreductie en meertaligheid. Onze oplossing fungeert als de Single Point of Contact die perfect past binnen elke IT-organisatie.

 

De ideale servicedesk bemand met deskundige medewerkers die door te luisteren, vragen stellen en samenvatten moeiteloos in staat zijn om de klantvraag helder te krijgen.

Dit is de eerste aanzet tot een succesvolle afhandeling en een hoge klanttevredenheid. Onze agents bezitten deze eigenschappen en zien het vervullen van de servicebehoeften van uw klanten als hun persoonlijke missie. Daarbij interacteren ze realtime met uw systemen en passen daarbij nauwgezet de werkinstructies toe. Zo is de integratie van de servicedesk met uw verdere processen gewaarborgd.

 

DP Services Contact Center heeft ervaring met de volgende helpdesk en supportvormen:

– Internet Service Providers 1e/2e lijns support
– Werkplekbeheer, remote assistance
– Webhosting en VOIP services
– Technische diensten

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze telefonische ondersteuningsdiensten, hotline en helpdesk.

Wat is Callcenter Outbound Sales ? Naast outbound sales biedt DP Services Contact Center ook inbound sales. Dit manifesteert zich in de vorm van een informatie- en verkooplijn met desgewenst ruime openingsuren. Onze verkoopgerichte medewerkers beantwoorden op overtuigende wijze de vragen van uw potentiële klanten en behalen vervolgens voor u een maximale conversie. Inbound telefonische klantenwerving ontleent zich ook prima voor de responsopvang naar aanleiding van een marketingcampagne.

 

Het verschil tussen een normale klantenservice en een sales gerichte klantenservice zit voornamelijk in het type medewerkers. Bij een salesdesk zijn de medewerkers wat assertiever en commerciëler ingericht. Daarbij werken we ook met targets om er voor te zorgen dat er een optimale conversie bereikt wordt.

Wij geloven dat succesvolle verkoop sterk samenhangt met een goede verkoopsfeer. Een dergelijke sfeer betekent bij ons enthousiasme, toewijding, ambitie, creativiteit en drive! Wij zorgen ervoor dat binnen de salesteams deze sfeer constant heerst. Dit doen we onder andere door gerichte werving en selectie, training en coaching en door middel van leuke acties en bonussen. Naast een goede verkoopsfeer richten we ons ook sterk op verkooptechnieken, -methodieken, kwaliteitsbeheer en de inzet van de juiste technologie.

Wat is Direct Sales ? Verschillende redenen kunnen ertoe leiden dat u uw verkoopactiviteiten wilt uitbesteden. Wij zijn daarvoor de aangewezen partner op gebied van telefonische verkoop.

Wij geloven dat succesvolle verkoop staat of valt bij een goede verkoopsfeer en verkoopmethode. Een goede verkoopsfeer betekent bij ons enthousiasme, ambitie en drive! Wij zorgen ervoor dat binnen onze salesteams deze sfeer constant heerst. Dit doen we onder andere door gerichte werving en selectie, training en coaching en door middel van leuke acties en bonussen. Naast een goede verkoopsfeer zijn de juiste methoden van belang om met zo min mogelijk weerstand het juiste resultaat te behalen.

DP Services Contact Center is gewend om te werken met duidelijke targets. Dit doen wij op een uiterst kwalitatieve en correcte wijze. Onze insteek daarbij is om uw prospects een positieve beleving te geven van uw merk. Dit vraagt om tact, inlevingsvermogen en boven alles een goed luistervermogen.

Bij outbound telefonische klantenwerving maken wij gebruik van efficiënte technologie. Tot de mogelijkheden behoren preview, progressive en predictive dialing. Daarnaast kunnen wij rechtsgeldige geluidsopnames maken van de verkoop en bieden wij tevens uitgebreide oplossingen op gebied van CRM.

Is uw wens om nieuwe klanten te werven en uw omzet te vergroten?

Het maken van gekwalificeerd afspraken is een essentieel element voor de ontwikkeling van uw omzet. Boven alles is het maken van afspraken zeer belangrijk voor ondernemingen die hun omzet willen verhogen, het maken van afspraken betekent tevens uw klantportefeuille vergroten, wat dus direct positieve gevolgen heeft op uw merknaam en reputatie.

DP Services Contact Center is een callcenter die campagnes weet aan te sturen en uit te stippelen dat passend zijn aan uw behoeften, en dit allemaal dankzij onze Telemarketeer die gespecialiseerd zijn in het maken van B2B en B2C afspraken. Wij stellen tot uw beschikking onze kennis en expertise in de ontdekking van nieuwe prospects voor uw verkooppersoneel. Ons team zal speciaal opgeleid worden in uw materie, uw filosofie, uw producten en diensten en zal beschikken over een persoonlijk benadering.

Het outsourcen van uw telemarketing is de oplossing dat DP Services Contact Center aanbiedt om uw omzet te verhogen en in de zelfde tijd uw kosten te reduceren.

Wat is callcenter LEADGENERATIE
Door de leadgeneratie uit te besteden aan DP Services Contact Center kan uw salesteam zich optimaal richten op het sluiten van deals.

DP Services Contact Center heeft uitstekende ervaring wanneer het uitkomt op het verrichten van cold calling in de zakelijke sector. Het doel van leadgeneratie is om prospects te kwalificeren en om kansrijke afspraken in te plannen voor uw sales medewerkers.

 

DATABASE VERRIJKING

Database verrijken is een van de meest relevante technieken voor het optimaliseren van de kwaliteit van uw klantendatabases, om als gevolg de efficiëntie van prospectiecampagnes te verbeteren. Outsourcing van Database verrijking aan DP Services Contact Center, zal u toelaten om de bereikbaarheid van uw prospects te verbeteren, conversiegraden te optimaliseren door middel van actualiseringproces, validatie en verrijking van klantgegevens. Onze expertise:

• Actualisering van databases
• Validatie en verrijking van informatie
• Kwalificatie van contacten
• Optimalisering van verwerkingsbestanden

 

Onze medewerkers zijn getraind in de zakelijke etiquette en worden speciaal geselecteerd op professionaliteit en telefonische uitstraling. Door onze eisen op het vlak van opleidingsniveau zijn onze agents bovendien in staat om complexe proposities en markten te begrijpen om op basis daarvan op niveau uw prospects te benaderen.

Indien gewenst kan DP Services Contact Center zich volledig inpassen binnen uw sales processen en systemen.

Bij telefonisch (markt)onderzoek worden consumenten en/of bedrijven telefonisch benaderd waarbij er gedurende het gesprek een enquête wordt afgelegd. De gegevens worden vastgelegd in het systeem en zo wordt u voorzien van belangrijke kwantitatieve gegevens.

Onze telefonische enquêteurs zijn geselecteerd en getraind op de juiste vaardigheden die nodig zijn voor deze taak. Zo wordt er veel aandacht besteed aan zaken zoals formulering, neutraliteit en het niet suggereren.
DP Services Contact Center is in staat om uw telemarketing activiteiten zoals: tevredenheidonderzoeken, marktonderzoeken en opinieonderzoeken geheel of deels over te nemen tegen zeer concurrerende tarieven.

Telefonisch (markt)onderzoek is zeer geschikt voor het meten van zaken zoals klanttevredenheid, campagne effecten, behoeften, imago, naamsbekendheid en medewerkertevredenheid. Het wordt meestal ingezet voor specifieke doelgroepen die niet of moeilijk bereikbaar zijn via internet, of doelgroepen die een voorkeur geven aan persoonlijk contact. Daarnaast is deze vorm van onderzoek ook geschikt voor het vergaren van argumenten en motiveringen om daar vervolgens specifieker op door te vragen (kwalitatief onderzoek). Een uitgebreidere toelichting op een antwoord is namelijk telefonisch gemakkelijker..

Het werven van nieuwe klanten is 5 tot 9 keer duurder dan het behouden en uitbouwen van bestaande klanten en relaties. Door een grote toename in aanbieders en aanbiedingen zijn klanten bovendien sneller geneigd over te stappen. Dit vraagt om een specifieke aanpak om op effectieve wijze de klantrelatie te optimaliseren. Binnen deze aanpak is telefonische wat is een callcenter retentie vaak een zeer uitstekend middel.

Door middel van telefonische retentie worden klanten die hun opzegging kenbaar hebben gemaakt benaderd. Tijdens het gesprek wordt met de klant besproken welke redenen ten grondslag lagen aan zijn of haar beslissing. Afhankelijk van de situatie zal de agent vervolgens de klant een interessant aanbod doen waarbij de klant wordt gevraagd af te zien van de opzegging. Door deze aanpak kan een significante gedeelte van de opzeggers alsnog bewogen worden om niet op te zeggen.

Bij klanten die al reeds zijn overgestapt naar een andere aanbieder bestaat de mogelijkheid om een Winback actie in te zetten. Daarbij worden deze klanten alsnog bewogen om uw diensten af te nemen.

DP Services Contact Center analyseert uw klant problematieken en begeleidt u in de uitvoering en de ontwikkeling van persoonlijke klantbinding strategieën, dit doen we door de focus te leggen op creativiteit, begrip en aandacht te tonen om steeds beter te voldoen aan de behoeften van uw klanten en hun verwachtingen te overtreffen.

DP Services Contact Center kan samen met u de effectiviteit van uw campagnes optimaliseren, uw reputatie verder uitbouwen, en de huidige klantrelatie versterken doormiddel van het aantal verlengingen van contracten of abonnementen te vergroten.

Wanneer klanten of prospects vragen hebben over uw producten, diensten, of ondersteuning nodig hebben, geven velen van hen de voorkeur aan een persoonlijk telefoontje.
Anderen prefereren de voorkeur aan e-mailcommunicatie, waardoor ze binnen een bepaalde tijd een reactie verwachten. De komst van het Chat-kanaal geeft aan een derde groep de mogelijkheid om onmiddellijke antwoorden te verkrijgen zonder een telefoontje te hoeven plegen. 

Een onmiddellijk respons is hier dan ook cruciaal voor het verhogen en garanderen van de klanttevredenheid. 

Snel reageren op potentiële klanten zorgt er tevens voor dat de sales op uw website verhogen, en het aantal verlaten winkelwagentjes reduceren. 

 

DP Services Contact Center zet zich in om u een ‘‘Live Chat- & E-mail’’ ondersteuning te bieden om uw klanten; snel, vriendelijk, adequaat en professioneel te woord te staan. 

Door Chat en E-mail van uw website uit te besteden aan DP Services Contact Center, garanderen wij u een hoog niveau van klantenservice-ondersteuning en interacties die de ervaring van uw klanten verhoogt. 

Voordelen van het uitbesteden aan DP Services Contact center: 

 • Maak direct gebruik van de beschikbare expertise van ons ervaren medewerkers om uw klanten persoonlijke service en bijstand te verlenen die zij verdienen. 
 • Vermijd hoge investeringen aan infrastructuur en personeel die nodig zijn om een klantenservice op te zetten. 
 • Het gemak over de beschikking van meerdere kanalen die de voorkeur genieten van uw klanten. 
 • Verhoog de klanttevredenheid door een klantenservice 24/7 beschikbaar en toegankelijk te stellen voor uw klanten. 
 • Stel uw klanten en prospects gerust door een meer vriendelijk en professioneel klantenservice aan te bieden. 
 • Verbeter de tevredenheid van uw prospects door op tijd en adequaat te reageren. 
 • Verhoog uw omzet en boost uw e-reputatie op door een goed indruk achter te laten. 

  

U vertrouwt uw klanten toe aan DP Services Contact Center.  

Sociale Media is The Place To Be om uw zichtbaarheid en uitwisseling met uw klanten en prospects te vergroten. Sociale Media bevat tevens een schat aan informatie voor een merk, meningen, opmerkingen, kritiek en interacties van consumenten. Een verborgen schat voor een bedrijf als het goed wordt benut. 

Het goed beheren van de aanwezigheid van uw merk of bedrijf op Social Media is essentieel van belang. DP Services Contact Center en zijn meertalige teams ondersteunen u hierin voor een effectief klantervaring-strategie. 

 • Een beroep doen op de diensten van DP Services Contact Center geeft u de mogelijkheid om nieuwe doelgroepen van online zeer actieve consumenten aan te trekken.
 • Indien gewenst analyseren wij voor u tevens de interacties van uw doelgroep via verschillende Sociale Media platformen. 
 • Wij kunnen tevens de activiteiten en acties van uw concurrenten op Sociale Media voor u volgen en in kaart brengen. 
 • Wij communiceren met uw klanten om ze te behouden en de nodige klantenservice ondersteuning te bieden. 

 

Een goed beheer van uw klantcontact zorgt voor een correct en vloeiend verloop van uw project. Dankzij DP Services Contact Center staan onze Social Media experts 24/7 klaar om met uw klanten te woord te staan. 

Tegenwoordig moeten bedrijven hun inspanningen concentreren op hen Core Business om te kunnen concurreren in hun respectievelijk vakgebieden. Het is om deze reden dan ook dat outsourcing wordt beschouwd als een flexibel en winstgevend oplossing in vergelijking met het intern beheer van de taken die niet tot de kernactiviteit behoren. 

De Backoffice is daarnaast één van de meest uitbestede diensten. Tussen kostenreductie en personeelsbesparing zitten meer voordelen bij het uitbesteden van bedrijfsprocessen zoals de Backoffice diensten. Het wordt dan ook gezien als een manier om meer vrijheid en ruimte te creëren om zich te kunnen concentreren op de hoofdactiviteiten. 

Backoffice-outsourcing biedt bedrijven een overall view in het verbeteren van afdelingen/ processen die de groei en succes daarvan aanzienlijk kunnen beïnvloeden. 

  

Data-entry:

Elk bedrijf moet bepaalde gegevensinvoer-taken uitvoeren die noodzakelijk, of zelfs essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Bij grote volumes nemen deze taken erg veel tijd in beslag. Als gevolg hiervan wijzen bedrijven grote teams aan toe om het te beheren. Als dit interne teams betreffen, kunnen de kosten van het project behoorlijk hoog oplopen en de winstmarge onderdrukt. Daarom besteden bedrijven de gegevensinvoer, oftewel Data-entry uit aan externe partners die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van deze taken die lagere kosten hanteren. 

DP Services Contact Center helpt u graag verder bij het invoeren van uw gegevens. Garandeert u daarnaast een zorgeloos en een punctuele data verwering. 

    

Datamining:

In deze gevallen hebben bedrijven te maken met enorme hoeveelheden onbewerkte gegevens die eerst gefilterd, bewerkt en of eventueel geanalyseerd moeten worden om de meest bruikbare informatie te extraheren. Dit proces kost veel tijd, focus, punctualiteit, mankracht en geld. Het is daarom verstandiger om het uit te besteden aan een ervaren partij.
DP Services Contact Center ondersteunt u graag met deze klus.  

  

 

Genereren van een Online database:

DP Services Contact Center doet uitgebreid onderzoek op het web, of telefonisch contact met als doel de nodige informatie te verzamelen om deze voor onze klanten in een ontcijferbaar formaat te herschikken. Onze diensten voor het genereren van gegevens bieden nauwkeurige, betrouwbare en gemakkelijk in te voeren databases; deze gegevens kunnen vervolgens eenvoudig worden gebruikt om beter inzicht te verkrijgen in de eventuele knelpunten of behoeftes van uw klanten, aansturen daar waar nodig is en nieuwe zakelijke kansen te genereren, 

  

Facturen aanmaken en verwerken:

Het genereren van facturen is een vervelende en eentonige taak. Toch is dit het meest cruciale in de procedures van elke organisatie. In plaats van aan deze vermoeiende taak te beginnen, kunt u zich concentreren op uw basiswerk en deze missie toevertrouwen aan DP Services Contact Center. 

  

Opstellen van documenten:

Of het nu gaat om het schrijven van uw rapporten, het transcriberen van uw verzoeken of zelfs het vertalen van uw teksten; DP Services Contact Center biedt u een totaalpakket aan diensten voor het beheer van uw volledige documentatie/ administratie. 


Het runnen van een bedrijf is een heel verantwoordelijkheid. Je dient klanten tevreden te houden, nieuwe klanten weten te werven, contact onderhouden met partners en leveranciers, de boekhouding op orde houden en vooral: Naast de dagelijkse gang van zaken, dien je tevens oog te houden voor de toekomst van uw bedrijf, een strategie opzetten hoe u uw doelen zult gaan bereiken, waarbij u natuurlijk bedenkt dat u een privéleven heeft waar u voldoende aandacht aan moet besteden.
 

Heeft daarom u een administratief medewerkster of een telefoniste nodig om al uw inkomende oproepen te beheren? DP Services Contact Center regelt alle het nodige en biedt u professionele administratieve en telefonische ondersteuning aanterwijl u zorgeloos op uw corebusiness kunt blijven focussen. 

U behoudt real-time het inzicht in wie er contact opneemt en welke acties er ondernomen zijn. En uiteraard doen wij dit aan de hand van de door u opgegeven wensen. 

  

Een continue beschikbare telefoniste aangepast aan uw behoeften: 

In de meeste gevallen ervaren uw klanten via de telefoniste de eerste indruk over uw bedrijf, vandaar dat het belangrijk is om dit contactpunt met uw klanten niet te verwaarlozen. Een optimale en ruime bereikbaarheid is dan ook erg belangrijk voor het imago van uw bedrijf. 

Een beroep doen op de diensten van DP Services Contact Center stelt u in staat om zorgeloos uw imago te controleren en de ontvangen oproepen en berichten tijdens uw afwezigheid op te volgen. 

Met DP Services Contact Center kunt u het imago van uw bedrijf versterken door het telefonische contact met behulp van een professionele en vriendelijk telefoniste te laten verzorgen.  

DP Services Contact Center biedt u deskundige knowhow in het afhandelen van oproepen, of u nou een klein of groot bedrijf bent. 

 

Een professionele organisatie met een efficiënte operationeel geest. Je mist hierdoor nooit meer een (potentiële) klant, waardoor u betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en omzet verhoogt. 

Debiteuren Nabellen Callcenter 
Op de incassoafdeling is het onze rol om achterstallige rekeningen te traceren, debiteuren te identificeren, telefonisch contact met hen op te nemen en aan te moedigen hen schulden af te lossen door een effectief afbetalingsplan op te stellen en af te spreken.
 

Parallel aan het proces van het innen van een standaard klantschuld (aangetekende brief), vergemakkelijkt en versnelt de telefonische opvolging de betalingen daarvan in het algemeen, hetzij in de eerste actie om direct contact te leggen, hetzij in de ondersteuningsfase van een proces dat zonder resultaat is gebleken. 

DP Services Contact Center biedt u de mogelijkheid aan om uw onbetaalde incassocampagnes met uw zakelijke of particuliere klanten uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat er aan uw wensen op het gebied van incassoservice volledig wordt voldaan. 

 

Het door DP Services Contact Center gevolgde proces:

– Onze adviseurs zullen in eerste instantie eerst contact opnemen met uw klanten/debiteuren om te inventariseren naar de reden van achterstallige betalingen, en de financiële mogelijkheden van uw klanten /debiteuren in kaart te brengen. Debiteuren daarentegen zullen dit contact eveneens waarderen, omdat ook zij uiteindelijk wensen om tot een werkbare overeenkomst te bereiken om hen schulden af te lossen. 

– Gedurende het gehele incassotraject onderhoudt DP Services Contact Center regelmatig contact met uw klanten /debiteuren om de voortgang te stimuleren. U ontvangt hiervan elke keer rapportages op basis van de laatste verwerking statussen. Dit zorgt uiteindelijk voor de nodige gemoedsrust en transparantie voor alle betrokkenen. 

 We zullen ijverig blijven werken om geschillen op te lossen, en de betaling in een korte tijdsperiode te voltooien. 

   

DP Services Contact Center is graag uw partner in deze missie. 

– Telefoonnummer.

– Adres.

– Woonplaats.

– Postcode.

– E-mailadres.

– Leeftijd.

– Burgerlijke staat.

– Aantal huishoudens.

– Functie.

– Woningbezitter of huurder.

– Appartement of vrijstaande woning .

– Primaire of secondaire woning.

– Oppervlakte woning.

– Type onderneming.

– Hoofdactiviteit.

– Adres.

– KVK-nummer.

– Naam en voornaam eigenaar/ directeur.

– E-mailadres eigenaar/ directeur.

– Aantal medewerkers.

– Bedrijfsomzet.

De voordelen die DP Services Contact Center u hiermee kan bieden: 

– Hoger slagingspercentage van uw zakelijke inspanningen. 

– Meer gerichte marketing- en verkoopactiviteiten. 

– Betere inschatting van kansrijke leads. 

– Levering van accurate gegevens in een beveiligde omgeving. 

– Tijd besparen en productiviteit verhogen. 

– Een te behalen kostenreductie van 30% tot wel 60% met behoud van kwaliteit. 

– De mogelijkheid om meer te kunnen focussen op uw eigen corebusiness. 

  

Modereer en verrijk uw data met DP Services Contact Center: 

Up-to-date klanten en hogere conversie op uw marketingactiviteiten behalen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag uw wensen en bespreken samen hoe wij u kunnen helpen bij het modereren en verrijken van uw data. 

DP Services Contact Center is de ideale partner om deze taak voor u uit te voeren.

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!