Waarom callcenters in Tanger?                            

Het callcenter van DP Services Contact Center is gevestigd in Tanger Marokko. Dat is een bewuste keuze geweest! Deze stad leeft, groeit en bruist. En het belangrijkste voor ons: De stad Tanger trekt veel (Marokkaanse) Nederlanders/ Belgen aan vanwege haar charmes. Dat betekent voor ons personeel (die uit Nederland en of België afkomstig zijn), Nederland of België als land en de cultuur ervan goed kennen en de taal vloeiend spreken. Dus perfecte kandidaten voor ons callcenter in Tanger Marokko. 

Waarom is Tanger zo geliefd bij (Marokkaanse) Nederlanders/ Belgen? Voor wie een bezoekje aan de stad brengt is het meteen duidelijk.

 

Reistijd 

Tanger ligt helemaal in het noorden van Marokko. En dat betekent: lekker dichtbij Nederland of België. Met het vliegtuig maar 2.5 uur reizen. Met de auto kunt u vanuit Spanje direct de boot naar Tanger pakken. Loopt u in Tanger langs de boulevard, dan ziet u de kust van Spanje voor u.  

Dat maakt het voor onze medewerkers veel makkelijker om zich hier te vestigen. Ze kunnen hun familie in Nederland of België regelmatig blijven zien. Een weekend op en neer is namelijk goed te doen.

 

Kust en natuur 

Tanger heeft een enorme kustlijn. En niet zomaar een kustlijn (5 min loopafstand vanaf ons callcenter). De Atlantische oceaan en de Middellandse zee komen hier bij elkaar. Mooie zandstranden, rotskusten en ook nog eens prachtige bossen. In en rondom Tanger is veel mooie natuur. Perfect om te ontspannen na een dag klanten te woord staan in ons callcenter. 

 

Medische voorzieningen 

De medische zorg in Tanger is goed geregeld. Er zijn veel privéklinieken die betaalbaar zijn en uitstekende zorg leveren. Medische voorzieningen zijn voor veel mensen toch een twijfelpunt als ze Nederland of België verlaten. In Tanger hoeven ze zich hier geen zorgen om te maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers ziekenfonds verzekerd zijn.

 

Winkelen en eten 

Tanger barst van de restaurants en eetzaakjes. Van traditioneel Marokkaans tot Frans en Aziatisch. En natuurlijk ontbreken de grote Amerikaanse fastfoodketens ook niet. 

Winkelliefhebbers zijn hier ook goed op hun plaats. In Tanger vindt u naast de traditionele winkeltjes en markten ook grote modeketens en meerdere shopping Malls.

 

Europees tintje 

Misschien nog wel het belangrijkste: Tanger voelt al snel vertrouwt aan. Het voelt voor degenen die zijn geboren en getogen in Nederland of België niet als een ver en totaal ander land. Tanger heeft een behoorlijk Europees tintje door alle voorzieningen.  

 

Callcenter in Tanger 

Alles bij elkaar is Tanger perfect voor een Contact Center. Klantenservice door Nederlands personeel uitgevoerd op een professioneel niveau, en dat voor interessante offshore outsourcing tarieven. 

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!