Blije medewerkers, blije klanten      

 

Blije medewerkers, blije klanten 

Tevreden klanten begint bij tevreden personeel. Dat geldt in allerlei branches en zeker bij klantenservice en callcenters in het algemeen. Een succesvol contact center runnen is onmogelijk zonder gemotiveerde medewerkers. Medewerkers moeten zich op hun plek gewaardeerd voelen binnen een callcenter. Hoe pakken we dat aan bij DP Services Contact Center? 

Medewerkers selecteren 

Zorgen voor tevreden en gemotiveerde medewerkers binnen ons callcenter begint bij ons al vóór de eerste werkdag. Bij het selecteren van sollicitanten. Door hierbij kritisch te zijn, werken we alleen met personeel dat echt geschikt is voor het werk. Personeel dat ervaring heeft in een callcenteromgeving, leergierig is en het werk serieus neemt. Wij letten eveneens goed op; karakter, verantwoordelijkheidsgevoel en toegevoegd waarde. 

Coaching 

We investeren veel in coaching, bovengemiddeld in vergelijking met andere callcenters.  Keer op keer wordt bewezen dat deze investering zich terugverdient. Doordat onze medewerkers precies weten wat ze moeten doen, vanaf het eerste telefoontje of bericht. Zo voorkomen we fouten en frustraties en herhaalverkeer.  

Goed voorbereide medewerkers = tevreden medewerkers = tevreden klanten. 

Ook na de inwerkperiode blijft coaching belangrijk binnen een callcenter. Wat kan nog beter? Waarin wil iemand doorgroeien? Hoe kunnen we naar de klanten of de opdrachtgever van toegevoegde waarde zijn. Wij blijven dus voortdurend monitoren en evalueren. 

Werkomgeving 

Natuurlijk is ook de werkomgeving belangrijk bij een callcenter. Daarom werken we in een ruim kantoor met een zee aan daglicht. Aangekleed met planten (waarvan bewezen is dat ze een positieve invloed hebben op de stemming en productiviteit). 
Uit een intern onderzoek is gebleken dat onze medewerkers graag naar werk komen. Zij ervaren het als een rustig omgeving, met een open en goede werksfeer die hen veerkracht en motivatie stimuleert. 

Gezondheid 

Wij geven echt om onze medewerkers, dus investeren we in hun gezondheid. Dit doen we door iedere dag een gratis, gezond, vers bereide lunch aan te bieden in ons callcenter in Marokko. 

Waardering 

Misschien nog wel het belangrijkste: we waarderen onze callcenter medewerkers. Oprecht. En dat laten we ze weten. Dat levert blije medewerkers op voor ons, en tevreden klanten voor u.  

 

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!