De Cruciale Rol van Klantenservice: Elke Klantinteractie Telt

Iedere telefoontje en bericht telt. Ieder moment van de klantbeleving telt.

Iedere ondernemer weet dat klantenservice belangrijk is binnen een callcenter. Maar weet u hoe belangrijk exact?  
Uit onderzoek blijkt dat de klantenservice voor meer dan 65% van de mensen bepalend is voor hoe tevreden ze zijn over uw organisatie. Al is uw product of dienst helemaal in orde, als de klantenservice dat niet is, zit u alsnog met ontevreden klanten. 

 

Ieder telefoontje of bericht van uw klant is een moment waarop de klant onbewust de relatie met uw bedrijf evalueert. Wordt uw klant netjes te woord gestaan en snel geholpen? Dan scoort u punten. Wordt uw klant van het kastje naar de muur gestuurd? Ervaart uw klant het gesprek als onprettig? Dan loopt u het risico dat u een klant kwijt bent. Of dat de klantrelatie in ieder geval aan een zijden draadje hangt. Ieder moment van de klantbeleving telt. 

 

Uw klantenservice uitbesteden kan daarom een grote stap zijn. U geeft een van de belangrijkste afdelingen van uw organisatie uit handen. Kies daarom voor een contact center met ruime kennis en ervaring. Een callcenter dat zich aantoonbaar inzet om altijd zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. 

Bij DP Services Contact Center hechten we waarde aan ieder klantcontact binnen ons callcenter. Alles telt mee, ieder telefoontje, ieder bericht, elk interactie hoe lang of kort die is. 

Daarom maken we onder andere gebruik van het COPC-model (Customer Operations Performance Center) Aan de hand hiervan zijn we continu bezig met: 

  • Het leveren van zo hoog mogelijke kwaliteit 
  • Het verbeteren van de klantbeleving en klanttevredenheid  
  • Ons werk toetsen, evalueren en verbeteren 

 

De middelen zijn natuurlijk ook belangrijk. Een kundige en vriendelijke callcenter medewerker aan de telefoon kan alsnog een ontevreden klant opleveren als de verbinding hapert. Ons callcenter in Marokko beschikt daarom over moderne ICT-apparatuur, een glasvezelverbinding en een onafhankelijke datalijn. Daarnaast gebruiken we verschillende datacenters in Nederland voor kritische systemen. 

error: Content is protected !!
×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!