Personeelstekort? Outsourcing is de oplossing.

DP Services Contact Center: Uw Betrouwbare Partner voor Kwalitatief Klantcontact en Callcenter Uitbesteding in Marokko. Ontdek de Voordelen van Werken met Ons!

Tal van bedrijven kampen sinds 2022 met personeelstekorten, zeker in het callcenter branche. En het ziet ernaar uit dat dit probleem niet op korte termijn opgelost wordt. Niet binnen Nederland althans. Hoe dan wel? Door outsourcing. Genoeg landen waar wel voldoende Nederlandstalig personeel te vinden is. Marokko is hier een goed voorbeeld van. 

 

Natuurlijk zijn niet alle taken en processen even makkelijk uit te besteden. Klantcontact is een van de afdelingen die wel heel geschikt is voor outsourcing. Zowel inbound als outbound callcenterwerk kunt u outsourcen naar Marokko. Veel bedrijven gingen u al voor. En met de huidige personeelstekorten in Nederland is de verwachting dat dit alleen maar toeneemt. 

Met contact center outsourcing naar Marokko lost u niet alleen het personeelstekort op, u bespaart ook meteen flink op de kosten. Dat is natuurlijk altijd welkom. Zeker in deze tijd.  

 

Betekent lagere kosten lagere kwaliteit? Niet als u voor DP Services Contact Center kiest. Wij werken namelijk met Nederlands management en personeel uit Nederland. Veelal Marokkaanse Nederlanders die in Nederland zijn opgegroeid of zelfs native Nederlandse medewerkers zoals onze fijne collega`s, Ruud, Esmee, Heleen en Robin. Daardoor profiteert u van: 

  • Een uitstekende organisatie 
  • Personeel dat vloeiend Nederlands spreekt 
  • Personeel dat Nederland/ België en de Nederlandse/ Belgische cultuur goed kent 

Uw klanten merken er dus niets van dat uw klantenservice vanuit Marokko verzorgd wordt vanuit ons callcenter. 

 

Ook uw personeelstekort oplossen en kosten besparen?

Neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken. E-mail naar info@dpservices.eu, bel +212-664393566 of klik op het WhatsApp icoon.

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!